Hei & tervetuloa!

Olemme suunnittelijasiskokset, Annina ja Janina. Yhdessä muodostamme Omuuden. Meille värit ja materiaalit ovat sekä ammatti, että loputtoman tutkimuksen ja inspiraation lähde. Yksi väylämme on tämä blogi, jota olet lukemassa. Alkujaan blogi oli Anninan mutta nyt se keskittyy ilmiöihin kulttuurin ja designin alueella sekä tuotteisiin ja suunnittelijoihin, joissa materiaalit, värit ja pinnat ovat vahvassa roolissa. Muutamme blogin luonnetta myös hieman artikkelimaisempaan suuntaan, joten tulevaisuudessa tulet näkemään muuan muassa:

HIGHLIGHT: pieniä viikon kohokohtia
MATERIAL: tuotteet ja suunnittelijat, joilla materiaalit ovat luomisprosessin sydämessä
MAKING IT: tuotteiden takana olevat kiehtovat prosessit
THEMES: virtauksia väri- ja materiaalisuunnittelun saralla

Jos haluat tietää enemmän meistä vieraile sivuillamme. Ja jos haluat jakaa löytämäsi omalla sivustollasi, josta olemme iloisia jos näin teet, linkitäthän takaisin tänne. Kiitos! Kiitokset ihanille Aniirille ja Pinjacoladalle, joilta saimme suloiset tunnustukset. Haluamme nostaa heidän blogejaan, sekä Little Helsinki, Reelinki, Taulu ja tapetti, Tuijariikka, Pienimopo, Helenainen ja Kotipalapeli ja lähettää kaikille kiitokset siitä että olette upeita inspiroivia bloggaajia!


Hello & welcome!
We are Annina and Janina, designer sisters. And together, we are Omuus. For us colour and material design is a profession and a constant source of inspiration. One of our mediums is this blog you’re reading. Originally our blog was Annina’s but now it’s focused more and more on phenomenon’s in the field of culture and design, products and designers which have materials, colours and surfaces in a key role. We’re also shifting the blog to a more article-like direction. So in the future you’ll be seeing stories such as:
HIGHLIGHT: small delightful picks of the week
MATERIAL: designs & designers that have materials in the heart of their creation process
MAKING IT: Intriguing processes behind a design
THEMES: Named according to each individual theme

If you want to learn more about us & what we do, please visit our site. And if you want to share our findings on your own site, of which we are glad you do, please link back to Omuus. Thank you! We were given awards by fantastic bloggers Pinjacolada and Aniiri, and we want to share some blogloving back and to Little Helsinki, Reelinki, Taulu ja tapetti, Tuijariikka, Pienimopo, Helenainen and Kotipalapeli, thank you for giving the inspiration!